Winkel G&G Computers aan de Oude Veer gaat sluiten

22 november 2018 door Hennie van der Zouw
Winkel G&G Computers aan de Oude Veer gaat sluiten

PAPENDRECHT - G&G Computers hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten en zij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen hun bedrijf. Bij deze willen zij u dan ook mededelen dat hun winkel aan de Oude Veer 2 eind van het jaar gaat sluiten, maar dat hun technische dienst blijft bestaan.

Ze gaan zich richten op onderhoud en reparaties aan computers en laptops. En voor de klanten die in de afgelopen 2 jaar bij hen een computer of laptop hebben aangeschaft en dus nog garantie hebben, staan zij nog steeds klaar.

Met ingang van 1 januari 2019 komt er, in samenwerking met buurman De Gruijter Kantoorboekhandel een afgiftepunt voor het afgeven en ophalen van reparaties.

Het is dus geen servicepunt, u kunt hier dus geen technische vragen stellen, hiervoor verwijzen zij u naar hun website www.computerspapendrecht.nl

Verder kunt u voortaan voor alle gangbare computerbenodigdheden (denk hierbij aan muizen, toetsenborden, cartridges, USB-sticks en kabeltjes) vanaf 1 januari terecht bij De Gruijter Kantoorboekhandel.

Inmiddels is de uitverkoop van start gegaan.

Vanaf 20 november: 20 tot 30% korting op alle speelgoed.

En vanaf 1 december 20% korting op alle producten, met uitzondering van cartridges.
Tweede week december 30% korting
Derde week tot de Kerst  40% korting
Laatste week december  50% korting

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.