Workshop ‘Hoe werkt WhatsApp?’ Groot succes

22 november 2018 door Hennie van der Zouw
Workshop ‘Hoe werkt WhatsApp?’ Groot succes

PAPENDRECHT - Op dinsdag 20 november gingen 10 mensen aan de slag om WhatsApp onder de knie te krijgen. Deelnemers werden geholpen met vragen over de basisfuncties, privacy en veiligheid en kregen demonstraties van de app. Natuurlijk werd er ook veel geoefend en van elkaar geleerd. “Leuk, nu kan ik ook zelf GIF-jes versturen!” riep een van de deelnemers. Het was gezellige, leerzame middag.

AanZet voor iedereen
De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline.

De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.