Lantaarnpaal staat nog midden op fietspad Pontonniersweg

29 oktober 2018
Lantaarnpaal staat nog midden op fietspad Pontonniersweg

PAPENDRECHT - De Pontonniersweg krijgt een flinke opknapbeurt en momenteel wordt er gewerkt aan de nieuwe indeling, waardoor de Pontonniersweg een stuk veiliger zal worden, vooral voor fietsers.

Vandaag werd deze foto gemaakt door Riet Spek, waarop te zien is hoe een lantaarnpaal midden op het fietspad staat. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en zal binnenkort worden weggehaald. Dit kon helaas niet eerder, maar de straat moest al wel betegeld worden om binen de planning te blijven.

Aan het verkeersbord, dat op de lantaarnpaal zit, is duidelijk te zien dat het nog om de oude situatie gaat, want toen moesten fietsers nog op de weg fietsen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.