Ongeval tussen auto en motor op de Pontonniersweg

12 maart 2015
Ongeval tussen auto en motor op de Pontonniersweg

PAPENDRECHT - Bij een aanrijding tussen een auto en een motor, is een motorrijder dinsdagmiddag 10 maart gewond geraakt. De motorrijder, die na de aanrijding zelfstandig naar de ambulance kon lopen, is overgebracht naar een ziekenhuis voor verdere behandeling.

Het ongeval gebeurde op de Pontonniersweg / Veerdam. Over de toedracht van het ongeval is niets bekend.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.