Herstel balkons sterflat voltooid

21 november 2003

PAPENDRECHT – De herstelwerkzaamheden aan de balkonranden van de flatwoningen aan de Vrijheer van Eslaan (de Sterflat) zijn voltooid. Daarmee heeft de Vereniging van Eigenaren voldaan aan de voorwaarde van burgemeester en wethouders dat het herstel vóór 1 november 2003 moest zijn afgerond.
Medio 2002 bleek dat enkele betonplaten waren losgeraakt. Eén ervan viel zelfs naar beneden. De Vereniging van Eigenaren trof meteen noodmaatregelen en zette het terrein rond de flat af met een hekwerk. Vervolgens ging de vereniging in samenwerking met de gemeente op zoek naar een definitieve oplossing. De afgelopen maanden zijn extra bevestigingssteunen aangebracht. De gekozen oplossing is goedgekeurd door burgemeester en wethouders.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.