Extra ondersteuning borstwering Sterflat

19 juni 2003

PAPENDRECHT - De Vereniging van Eigenaren van de Sterflat (VVE) gaat extra bevestigingssteunen laten aanbrengen aan de betonnen borstweringen op de balkons van de Sterflat.

Enkele borstweringen op de balkons van de flatwoningen aan de Vrijheer van Eslaan waren vorig jaar losgeraakt en één viel naar beneden. De Vereniging van Eigenaren (VVE) trof daarop een aantal noodmaatregelen. Er werden elementen vervangen, voegen werden hersteld en een groot deel van het terrein rondom de flat werd voor de zekerheid afgezet met een hekwerk. Vervolgens heeft de VVE gezocht naar een definitieve oplossing voor het herstel. Dat heeft geresulteerd in het plan tot het aanbrengen van extra bevestigingssteunen.

Burgemeester en wethouders hebben met deze voorgestelde oplossing ingestemd. De steunen moeten vóór 1 november 2003 zijn aangebracht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.