Sinterklaas in Papendrecht

12 november 2005
Sinterklaas in Papendrecht

PAPENDRECHT - Zaterdag 12 november 2005 was het feest, want Sinterklaas kwam weer in Papendrecht!

Aan het begin van de middag was het druk op de fiets- en voetpaden in Papendrecht, want er waren vele kinderen met hun ouders onderweg naar de Jachthaven om de intocht van Sinterklaas te kunnen meemaken. Ook dit jaar waren er weer meer dan 1000 kinderen in en rond de haven de vinden in de verwachting van Sinterklaas.

Zoals wel vaker kwam hij "net iets te laat" om de spanning er goed in te houden, maar de kinderen waren gelukkig geduldig genoeg. Bovendien was er ondertussen heel wat vermaak op het terrein zelf met allerlei activiteiten.

De Sint en zijn Pieten werden onder luid gejuich en enthousiasme ontvangen door de kinderen en burgemeester De Bruin. De Sint ging hierna op zijn schimmel door Papendrecht naar het eindpunt bij de C1000 op WC Westpolder. Daar eindigde de tocht om 15:15 uur. Dit jaar was het eindpunt dus een keer niet op Winkelcentrum Wilgendonk.
De intocht werd ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door de Tafelronde 140 Papendrecht en met dank aan de vele sponsoren in Papendrecht en omgeving.

© fotografie: Ron Tiben

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.