Blijk van waardering voor Papendrechtse mantelzorgers

15 november 2018 door Hennie van der Zouw
Blijk van waardering voor Papendrechtse mantelzorgers

PAPENDRECHT - Om Papendrechtse mantelzorgers een blijk van waardering te geven, te bedanken en te helpen, ontvingen de gemeente en Sterk Papendrecht hen zaterdag 10 november tijdens de Dag van de Mantelzorg in de bibliotheek.

In de bibliotheek werden 45 mantelzorgers extra in het zonnetje gezet.
Een gemêleerd gezelschap van dames, heren en een jonge mantelzorger deed mee aan de interactieve middag met gastspreker Tineke van Sleen, nadat de middag was geopend door wethouder Corine Verver. Drie aanwezigen kregen de mantelzorgattentie van de gemeente overhandigd, vergezeld van een bos bloemen en het boekje ‘Klein geluk voor de mantelzorger’. De rest van de middag stond in het teken van ervaringen delen en aandacht voor elkaar.

Wethouder Corine Verver is enthousiast over de bijeenkomst: 'Het was echt een verrassende middag. Door de grote opkomst, door de goede gesprekken. Ik was onder de indruk van de inzet die mantelzorgers tonen om voor hun naasten te zorgen. Dat gaat heel ver en verdient veel respect. De  aanwezige mantelzorgers gaven tijdens de gesprekken veel goede ideeën hoe de ondersteuning beter kan. En daarnaast werden de mantelzorgers terecht in het zonnetje gezet.’

Alle bij Sterk Papendrecht geregistreerde mantelzorgers krijgen deze week de mantelzorgattentie thuis toegestuurd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.