Papendrechtse Badmintonclub viert 50 jarig bestaan

14 november 2018 door Hennie van der Zouw
Papendrechtse Badmintonclub viert 50 jarig bestaan

PAPENDRECHT - Zaterdag 10 november jongstleden vierde de Papendrechtse Badminton Club zijn 50 jarig jubileum. 's middags was er voor de junioren en senioren een badminton clinic, verzorgd door 2 ex-profspelers, de broers Tjin-Asjoe.

Een inspannende maar bovenal humorvolle activiteit. 's middag was er voor oud leden en belangstellenden een receptie welke ook werd bezocht de wethouders P. Spaans die de club een cheque mocht uitreiken namens de gemeente. De dag is afgesloten met van een klein feestavond. voor de leden en genodigden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.