Wisselbokaal voor Sportiefste school van Papendrecht uitgereikt aan Koningin Beatrixschool

08 september 2017
Wisselbokaal voor Sportiefste school van Papendrecht uitgereikt aan Koningin Beatrixschool

PAPENDRECHT - Afgelopen donderdagmiddag, 7 september, ontvingen wij uit handen van wethouder Kees Koppenol, onder luid gejuich van alle kinderen, de wisselbokaal voor de Sportiefste basisschool van Papendrecht. We mogen dit schooljaar deze titel voeren en daar zijn we erg trots op.

We vierden het feestje met de hele school op het schoolplein. Naast de bokaal, ontvingen we ook een plaquette en een cheque voor een clinic met topsporter Roy Hoornweg. Enkele kinderen voerden ook nog enkele sportoefeningen uit, want we wilden natuurlijk ook laten zien wat we in huis hebben.

De sportcoördinatoren Co de Groot en Arjan Herwig werden ook expliciet genoemd en naar voren gevraagd. Mede dankzij hun inzet hebben we deze titel behaald. We zorgen ervoor dat de prijzen een mooie plek binnen de school krijgen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.