Basisschoo​l De Wielen wint wederom Sportiefst​e School Bokaal

31 augustus 2012
Basisschoo​l De Wielen wint wederom Sportiefst​e School Bokaal

PAPENDRECHT - Op donderdag 30 augustus werd de Sportiefste School Bokaal uitgereikt.
De winnaar was wederom openbare basisschool 't Kofschip, locatie De Wielen aan de P.J. Zandstraat 1-3. Het is inmiddels de vierde keer dat deze school de bokaal wint, en daarmee staat de school ruim aan kop. Vorig jaar was de school ook al winnaar en mocht het zelfs de bokaal houden, omdat het deze toen voor de derde keer had gewonnen.

Wethouder Kees Koppenol reikte de beker op het schoolplein uit onder enthousiast gejuich van vele kinderen.

Project Kies voor Hart en Sport Bijna alle basisscholen in Papendrecht en Alblasserdam hebben meegedaan aan het project Kies voor Hart en Sport. Dit is een project waarbij de leerlingen van groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs leren en ervaren wat het belang van sporten is in combinatie met gezonde voeding en leefstijl. Tijdens de gymnastieklessen maken de leerlingen kennis met verschillende vormen van sport. Kies voor Hart en Sport is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Papendrecht en de gemeente Alblasserdam.

Voor de titel ‘Sportiefste School van Papendrecht’ tellen zowel de aanmeldingen voor de cursussen van Kies voor Hart en Sport als de inschrijvingen aan de schoolsporttoernooien mee.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.