De Leilinde sportiefste school van Papendrecht

17 april 2007
De Leilinde sportiefste school van Papendrecht

DRECHTSTEDEN – Tijdens het voortraject van de actie Kies voor Hart en Sport (georganiseerd vanuit de breedtesportimpuls in samenwerking met de Nederlandse Hartstichting) zijn de figuren Rik en Tik langs diverse basisscholen gegaan. Daar probeerden ze op ludieke wijze om de kinderen uit de oudste groepen enthousiast te maken om een keuze te maken uit de diverse aanbiedingen vanuit de meeste Papendrechtse en Alblasserdamse sportverenigingen. De kinderen konden voor twee euro 3 tot 5 weken kennis maken met een tak van sport en na de minicursus desgewenst lid worden.

De prijs voor de school met de meeste inschrijvingen voor de minicursussen is dit jaar gewonnen door de kinderen van de Knotwilg, locatie Leilinde in de Molenwijk. Zij wonnen de (enorme) wisselbokaal. Deze werd uitgereikt in de Nationale Sportweek, op dinsdag 17 april door wethouder André Vogel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.