Mantelzorgers van Rivas Zorggroep verrast met een kleine attentie

12 november 2018 door Hennie van der Zouw
 Mantelzorgers van Rivas Zorggroep verrast met een kleine attentie

PAPENDRECHT - Mantelzorgers van Rivas Zorggroep zijn deze week verrast met een kleine attentie. Vanwege de Dag van de Mantelzorg op vrijdag 10 november kregen zij een tasje gevuld met koekjes en thee.

Onmisbaar
‘Doordat ouderen langer zelfstandig thuis moeten blijven wonen vervullen mantelzorgers een steeds belangrijkere rol’, vertelt Anneke Verdoes van de thuiszorg Papendrecht. ‘Onze mantelzorgers vinden hun werk vaak normaal en vanzelfsprekend, maar wij beseffen ons maar al te goed hoe waardevol en onmisbaar zij zijn. Om die reden zetten wij onze mantelzorgers graag extra in het zonnetje.’

Presentje
Onverwachts een attentie ontvangen, dat vindt iedereen leuk! Daarom is besloten om de mantelzorgers te verassen en dat viel goed in de smaak. Zij vonden de blijk van waardering erg fijn. Anneke: ‘De thuiszorgmedewerkers vinden het belangrijk om onze mantelzorgers extra aandacht geven. Dat doen we graag tijdens de Dag van de Mantelzorg, maar eigenlijk zou het elke dag de Dag van de Mantelzorg moeten zijn.’

Fotobijschrift: Enthousiast wordt het presentje door mantelzorgers in ontvangst genomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.