Dag van de Franse Taal op de Willem

30 oktober 2017
Dag van de Franse Taal op de Willem

PAPENDRECHT - Op donderdag 9 november wordt alweer de vierde landelijke Dag van de Franse Taal gehouden met als thema ‘Fêtons la francophonie’.

Deze dag staat in het teken van de promotie van het Frans. Een groot aantal ambassadeurs verlenen hier hun medewerking aan zoals  Bart van Loo, Niki Smit, Kate Ryan, Katell Chevalier, Alain Caron en Bauke Mollema.

Als een van de honderden middelbare scholen doet ook het Willem de Zwijger College weer mee aan deze Dag van de Franse Taal. Singer-songwriter Joost Wander zal Franse liedjes ten gehore brengen, honorair consul van Frankrijk C. van Lynden zal vertellen over zijn werkzaamheden en er komen leerlingen uit Frankrijk en studenten van een mbo op bezoek. Bovendien zullen er weer allerlei lessen in het teken van de Franse cultuur staan, zodat heel de school weer weet dat je ‘niet om Frans heen kunt.’

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.