'Dag van de Franse Taal' ook op de Willem

07 november 2016
'Dag van de Franse Taal' ook op de Willem

PAPENDRECHT - Op donderdag 10 november 2016 wordt alweer de derde landelijke 'Dag van de Franse Taal' gehouden. Dit jaar ligt het accent op het belang van de Franse taal wereldwijd, vandaar het thema 'Fêtons la francophonie.'

Deze landelijke dag wordt ondersteund door een aantal francofiele ambassadeurs, zoals o.a. de schrijvers Bart van Loo en Niki Smit, zangeres Kate Ryan en de wielrenners Jan Janssen en Bauke Mollema.

Uiteraard doet ook het Willem de Zwijger College weer mee aan deze 'Dag van de Franse Taal.' Zo zullen er Franse chansons ten gehore worden gebracht door de zangeres Carmen Hovestad, zal de directeur van Savoir-dire vertellen over het belang van de Franse taal wereldwijd en zullen er allerlei lessen met een Frans tintje gegeven worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.