Alderliefste op De Willem tijdens de dag van de franse Taal

18 november 2015
Alderliefste op De Willem tijdens de dag van de franse Taal

PAPENDRECHT - Op maandag 16 november hebben op het Willem de Zwijger College twee concerten van de band Alderliefste plaatsgevonden.

Deze concerten vormden de toegift bij de op 12 november j.l. gehouden Dag van de Franse Taal. Hoewel ietwat overschaduwd door de tragische gebeurtenissen in Parijs, waren de leerlingen zeker enthousiast en deden hun best om uit (bijna) volle borst mee te zingen met de Franse chansons.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.