RTV Papendrecht zoekt kandidaten voor het programmabeleid

09 november 2018 door Hennie van der Zouw
RTV Papendrecht zoekt kandidaten voor het programmabeleid

PAPENDRECHT - RTV Papendrecht is op zoek naar kandidaten die deel willen uitmaken van het Programmabeleid Bepalend Orgaan, waarvan de bevoegdheden zijn vastgelegd in de Mediawet. De leden van dit orgaan moeten een afspiegeling zijn van de lokale samenleving.

De statuten van de stichting RTV Papendrecht schrijven voor dat een van de leden van het PBO de minderheden in Papendrecht vertegenwoordigt. Dit is een van de vacatures die op dit moment beschikbaar zijn. Het PBO vergadert tweemaal per jaar met de voorzitter van de stichting RTV Papendrecht. Deze vergaderingen vinden plaats in de studio’s van RTVP. Kandidaten dienen in Papendrecht woonachtig te zijn.

Geïnteresseerden kunnen zich richten tot:
Hans Hulswit, voorzitter st. RTV Papendrecht,
Studio RTV Papendrecht,
Schoorweg 6A
3356 BC Papendrecht
Email: hans.hulswit@rtvpapendrecht.nl

RTV Papendrecht is de lokale omroep voor Papendrecht. Onder deze stichting functioneren Papendrecht FM (in de ether op 105.0 MHz) en TV Papendrecht (te ontvangen via alle providers zoals Ziggo en KPN).

RTV Papendrecht is een ANBI stichting.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.