Dit jaar op zaterdag 10 november voor het eerst Veteranendag in Papendrecht

02 juli 2018
Dit jaar op zaterdag 10 november voor het eerst Veteranendag in Papendrecht

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Dit jaar zal op zaterdag 10 november voor het eerst een Veteranendag in Papendrecht worden georganiseerd. Om deze dag mogelijk te maken, is de organisatie nog op zoek naar enkele Papendrechtse veteranen die willen meewerken aan de organisatie.

Zaterdag 10 november kan alvast in de agenda worden gezet als de datum waarop de eerste Papendrechtse Veteranendag zal plaatsvinden. "Vorig jaar hebben we met succes de eerste Veteranendag gevierd met Papendrecht en Alblasserdam samen. Die dag heeft plaatsgevonden in Alblasserdam.

Dit jaar is het de beurt aan Papendrecht", vertelt Kees-Jan Hooglander.

Er is nog geen volledig programma vastgesteld voor de dag. Omdat het de eerste keer in Papendrecht is, zal het beperkt blijven tot een gezellige bijeenkomst waarbij veteranen uit Papendrecht en Alblasserdam elkaar kunnen leren kennen, ervaringen kunnen delen en informatie kunnen krijgen.

Een succesvolle Veteranendag heeft voldoende ondersteuning nodig. Daarom zoekt de organisatie nog steeds naar veteranen die mee willen werken aan de organisatie. "Lange tijd is er niets georganiseerd voor of door de veteranen in Papendrecht. Hier moet verandering in komen”, zegt de organisatie.

De gemeente Papendrecht heeft al aangegeven heel welwillend tegenover het initiatief te staan.
Wie mee wil werken aan deze eerste Papendrechtse Veteranendag, kan contact opnemen met de organisatie door een berichtje sturen naar veteranenpapendrecht@outlook.com. Alle hulp is welkom. Ook als u geen mogelijkheid heeft om mee te helpen, hoort de organisatie graag of u wel interesse heeft in het bezoeken van de Veteranendag en wat u daar graag zou willen zien.

Bijgevoegd een foto van de Veteranenspeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.