Nieuwland Parc wordt beter bereikbaar voor voetgangers

09 november 2018
Nieuwland Parc wordt beter bereikbaar voor voetgangers

PAPENDRECHT - Deze week is de gemeente Papendrecht begonnen met het doortrekken van het voetpad vanaf de Burgemeester Keijzerweg naar Nieuwland Parc. Daardoor hoeven voetgangers geen kilometer meer om te lopen of, met gevaar voor een nat pak, een zelfgemaakte oversteek te gebruiken.

Na tips van werknemers op het industrieterrein heeft de gemeente besloten gehoor te geven aan de wens voor een betere toegang tot Nieuwland Parc.
Nu het broedseizoen van o.a. de oeverzwaluw voorbij is kan er begonnen worden met de werkzaamheden.

De gemeente hoopt hiermee voetgangers tegemoet te komen die gebruik maken van de bushalte Burgemeester Keijzerweg of die tussen de middag even langs het winkelcentrum Westpolder willen lopen.


Zelfgemaakte oversteek van pallets

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.