Dreigbrief gericht op Burgemeester Moerkerke

07 november 2018
Dreigbrief gericht op Burgemeester Moerkerke

PAPENDRECHT - De in Capelle aan den IJssel woonachtige ex van burgemeester Aart-Jan Moerkerke, heeft vorige week een dreigbrief ontvangen die voor Moerkerke bestemd lijkt. De reden hiervoor is zijn optreden bij het SBS 6-programma Burgemeester Undercover, dat op dinsdag 30 oktober werd uitgezonden.

Moerkerke is vanaf 1 oktober 2016 burgemeester van Papendrecht. Van 2012 tot 2016 was hij burgemeester in Strijen. Hiervoor was hij wethouder van Capelle aan den IJssel en woonde hij daar. Het verbaast hem dat zijn ex een dreigbrief heeft ontvangen, aangezien ze allang uit elkaar zijn en hij al jaren niet meer in Capelle aan den IJssel woont.

Moerkerke gaat er dan ook niet van uit dat brief uit Papendrecht komt, waar hij louter positieve reacties op zijn deelname aan Burgemeester Undercover heeft gehad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.