Papendrechter aangehouden na doorrijden na ongeluk

05 november 2018 door Ton Vermeulen
Papendrechter aangehouden na doorrijden na ongeluk

PAPENDRECHT - Dankzij diverse getuigen kon een verdachte, die doorreed na een ongeval in Papendrecht snel worden aangehouden.

In de nacht van 2 november ontving de politie een melding dat  iemand die betrokken zou zijn bij een ongeluk op de Burgemeester Keijzerweg met de Plantanenlaan doorgereden zou zijn.

Diverse getuigen hadden het kenteken gezien en bracht de politie zo op het spoor van de verdachte.

Door de wijkagenten van Sliedrecht en Papendrecht werd de verdachte, een 43 jarige bewoner van Papendrecht, met een bezoekje bij zijn woning vereerd. Bij aanbellen ontkende de verdachte in eerste instantie, maar mede gezien het verse bloed op zijn voorhoofd en de voorruit van zijn auto, in combinatie met een ster in de ruit zelf, viel ontkennen niet heel lang vol te houden.

Met enig tegenstribbelen werd de verdachte vervolgens aangehouden. Na de aanhouding heeft de dronken verdachte zijn roes uitgeslapen en is hij vervolgens als verdachte gehoord. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. De auto van de benadeelde is vermoedelijk total loss. ‬

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.