Drukke Halloween in de Oostpolder

31 oktober 2016
Drukke Halloween in de Oostpolder

PAPENDRECHT - Zaterdagavond 29 oktober 2016 was het griezelen in de Oostpolder. Honderden kinderen deden mee aan de Halloween tocht door de wijk, in de hoop veel snoepjes te krijgen.

De één was nog enger verkleed dan de ander en ook vele ouders hadden zich laten schminken. Er liepen dan ook vele griezels rond in de wijk. De optocht ging in groepjes door de wijk met als eindpunt de Alver. Hier kreeg iedereen na afloop een warme beker chocomelk.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.