Geslaagde Halloweenavond voor Jeugdafdeling van VV Drechtstreek

31 oktober 2016
Geslaagde Halloweenavond voor Jeugdafdeling van VV Drechtstreek

PAPENDRECHT - Afgelopen vrijdag 28 oktober beleefden we weer een spannende Halloween avond bij VV Drechtstreek. De kantine was namelijk gesloten en in beslag genomen door swingende geesten. Alleen kinderen konden de code kraken om weer de kantine in te kunnen waar de Jeugdactiviteiten commissie (JAC) een leuke disco avond had voorbereid.

Gelukkig kunnen onze kanjers niet alleen goed voetballen maar zijn ze ook een kei in het oplossen van raadsels.
Binnen een uur en onder het genot van heerlijke Marshmallows bij het vuur hadden de in stijl geklede kinderen de code al gekraakt.

Eindelijk binnen barstte het feest los en werd er vollop gedanst. Er werden ook weer prijzen uitgereikt. Dit keer bleek Splinter de beste geklede danser te zijn. Ryan heeft de Bottle Flip Challenge gewonnen en Joris zat het dichtst bij het aantal te raden oogballen.

Kortom het was weer een griezelig succes.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.