Stuif trekt ruim 400 kinderen per dag

25 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Stuif trekt ruim 400 kinderen per dag

PAPENDRECHT - De herfstvakantie is al bijna weer voorbij……..en dat betekent dat de Stuif vandaag ook weer zijn laatste dag beleeft.

Sportcentrum Papendrecht, Wasko en Jeugd&Jongerenwerk Papendrecht organiseerden in de afgelopen dagen weer een waar feest voor alle kids van 6 tot 12 jaar in Papendrecht.

Iedere dag kwamen er ruim 400 kinderen op dit evenement af.

Van 22 t/m 25 oktober was het Sportcentrum weer the place to be met de Spring-in (lekker onbeperkt springen), Filmhuis (heel de dag op je zitzak relaxt films kijken), diverse Workshops (met dit jaar bv de workshop "interviewen op de radio" door RTV Papendrecht en een workshop Zeemeermin in het zwembad), Wateractiviteiten (elke middag zwemmen en watergames), Crea-tent (elke ochtend leuke dingen maken) Wasko-Sport ( met elke dag een andere leuke sport-activiteit zoals kids work-out en dance-dance-dance).

Kortom de Stuif was ook dit jaar weer vier dagen boordevol activiteiten voor kids.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.