Stuif staat ook dit jaar bol van leuke, gekke, sportieve, creatieve en afwisselende belevenissen

18 oktober 2016
Stuif staat ook dit jaar bol van leuke, gekke, sportieve, creatieve en afwisselende belevenissen

PAPENDRECHT - Ook dit jaar is er weer Stuif in de Herfstweek in Sportcentrum Papendrecht. Uniek, veelzijdig en spectaculair evenement voor alle kids en hun ouders. Van maandag 17 tot en met donderdag 20 oktober staat het sportcentrum weer bol van de activiteiten. Het stormt elke dag tussen 10.00 en 15.00 uur van leuke, gekke, sportieve, creatieve en super afwisselende belevenissen.

Foto's: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.