Spectaculair record voor Roy Hoornweg

15 juni 2010
Spectaculair record voor Roy Hoornweg

PAPENDRECHT - De Papendrechtse atleet Roy Hoornweg heeft zaterdag bij de Gouden Spike atletiekwedstrijd in Leiden zijn persoonlijk- en clubrecord op de 3000m met maar liefst 14 seconden verbeterd. De Gouden Spike is een nationale topwedstrijd met internationale allure. De wedstrijd maakt als Spar Topmeeting deel uit van het Spar baancircuit van de Atletiekunie en heeft internationaal de status van Outdoor Meeting with National Permit bij Europian Athletics. De atleet van A.V.Pasaat eindigde in het internationale veld, dat uit 10 verschillende nationaliteiten bestond, op een 10e plaats in 8.04.88min. De wedstrijd werd in 7.55.05min gewonnen door de Ier Mark Christie. Beste Nederlander was de in Marokko geboren nationale crosskampioen Khalid Choukoud die als 4e eindigde in 7.58.54min.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.