Excelsior Papendrecht zet Ilse van Tilburg in het zonnetje

15 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Excelsior Papendrecht zet Ilse van Tilburg in het zonnetje

PAPENDRECHT - Tijdens een gezellige feestavond heeft Excelsior Papendrecht een jubilaris in het zonnetje gezet. Ilse van Tilburg werd door voorzitter Wijnand Buursema toegesproken, bedankt voor haar inzet en gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap van Excelsior.

Ilse bespeelt de altsaxofoon in Het Orkest en ook in het Saxofoon Orkest en ontving voor haar 25-jarig lidmaatschap een speldje, oorkonde en een prachtig boeket.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.