Help: 'Grijze roodstaart papegaai weggevlogen'

12 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Help: 'Grijze roodstaart papegaai weggevlogen'

PAPENDRECHT - Op facebook staat een bericht over een papegaai-eigenaar uit de Gerrit van Dalenstraat nr. 5 die naarstig op zoek is naar zijn Papegaai: 'Hulp gezocht: Mijn grijze roodstaart papegaai is weggevlogen uit de Gerrit van Dalenstraat. Wij wonen op nr. 5.'

Hier nog wat gegevens van de eigenaar over zijn weggevlogen roodstaart papegaai: 'De papegaai luistert naar de naam Burdy en kletst en fluit af en toe heel goed. Hij zat gisteren in de middelste hoge boom in de Rozestraat bij nr. 15, heb verschillende instanties gebeld, maar ik moet het zelf uitzoeken. Burdy durft niet uit boom te komen, ik heb er paar uur gezeten, straks maar weer eens kijken.'

Maar toen de eigenaar terug kwam, was de papegaai inmiddels verdwenen en niemand weet nu waar hij is.

De Eigenaar wil ook nog al de mensen die hem tot nu toe geholpen hebben super bedanken, maar tot nu toe is de papegaai met de naam Burdy nog niet gevonden.

Wie heeft hem gezien.......? Wie helpt?

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.