Zonnig Herfstfeest bij de Heerlijkheid

08 oktober 2018 door Josette Huisman
Zonnig Herfstfeest bij de Heerlijkheid

PAPENDRECHT - Zaterdag 6 oktober is het 'Herfstfeest' gevierd bij de Heerlijkheid van Papendrecht aan de Kerkbuurt 56. Deze dag stond helemaal in het teken van de nieuwe oogst. Er waren heel veel  pompoenen. Als je de sliert van pompoenen volgde vond je vanzelf de plek, waar je kon genieten en creatief bezig zijn rond het thema herfst.

De pompoensoep pruttelde boven het vuur. De oogst lag uitgestald op stands. De herfstbok uit eigen brouwerij was weer verkrijgbaar. Je kon zelf kweeperen en mispels plukken. Ook kon je met  een film meebeleven; hoe het oogsten van de honing gaat. Boven bij de vernieuwde Hooizolder konden de nieuwe kerstpakketten bekeken worden.

Er zijn heel veel herfstkransen en herfststukjes gemaakt. Het was genieten voor jong en oud.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.