Recordopbrengst voor bazaar Bethlehemkerk

06 oktober 2008
Recordopbrengst voor bazaar Bethlehemkerk

PAPENDRECHT - Op vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober hield de Bethlehemkerk haar tweejaarlijkse bazaar. De grote hal, De Palmzaal en vrijwel andere zalen in de kerk stonden vol met allerhande tweedehands spullen. De daken van de kerk en Palmzaal hebben groot onderhoud nodig en de opbrengst van deze dag gaat naar het onderhoud van het dak van de hal. De totale opbrengst bedroeg maar liefst € 26.428,-, een paar duizend euro meer dan de vorige keer.

Dick van Rijsbergen van de bazaarcommissie is enthousiast: "Vooral vrijdagavond was het erg druk, maar we hadden dan ook veel goede spullen in de verkoop zitten. En zelfs aan het eind van de rommelmarkt blijven er nog goede spullen over. Gelukkig komen er aan het eind van de dag vier organisaties die spullen meenemen om het weer door te verkopen op andere rommelmarkten. De bazaar is niet alleen een financieel succes, maar we vinden ook belangrijk dat het een soort gemeentedag is voor onze leden, want er is alle gelegenheid voor een stuk gemeentezijn."

Veel mensen zouden graag zien dat de bazaar jaarlijks wordt gehouden. Dick verklaart hierop: "We moeten het wel om de twee jaar organiseren, anders kunnen er niet genoeg spullen worden ingezameld. En in de oneven jaren houden we vaak acties voor jeugdactiviteiten zoals werkvakanties, die we ook niet in de weg willen zitten". In het najaar van 2010 is dus weer de volgende bazaar. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.