Bazaar Bethlehemkerk levert 23.254 euro op

07 oktober 2006
Bazaar Bethlehemkerk levert 23.254 euro op

PAPENDRECHT - De megabazaar van de Bethlehemkerk en Morgensterkerk was weer een groot succes. Op de vrijdagavond was het al direct enorm druk bij de kraampjes.

Vanwege brandweervoorschriften mogen er in de benedenzalen slechts 75 mensen tegelijk aanwezig zijn, dus er ontstond een flinke rij wachtenden aan mensen die graag naar binnen wilden. Maar ook in de hal en bovenzalen was het bijzonder druk.

Op zaterdag was het ook de hele dag door gezellig druk en trokken ook bijzondere activiteiten zoals het spijkerslaan en het schieten de aandacht. Aan het einde van de dag om 17.00 uur kon de balans worden opgemaakt: het tweejaarlijkse evenement heeft dit keer maar liefst € 23254,67 opgeleverd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.