“Met z’n allen XVIII” vanaf vandaag in de Bibliotheek

03 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
“Met z’n allen XVIII” vanaf vandaag in de Bibliotheek

PAPENDRECHT - In de Bibliotheek aan de Veerweg 135 in Papendrecht hebben medewerkers van de sectie Amateurkunst van de Stichting Culturele Raad Papendrecht de expositie “Met z’n allen XVIII” ingericht.

Dit jaarlijkse evenement stelt de amateurkunstenaars uit Papendrecht en omstreken in staat om één van hun werken te exposeren.

Dit jaar doen 44 amateurkunstenaars mee met tekeningen en schilderijen in pen, kleurpotlood, pastel, O.I. inkt, airbrush, houtsnede, aquarel, acryl en olieverf. Verder zijn er beelden in diverse materialen.
De expositie duurt tot 4 januari 2019 en is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Foto: Meriska van Hof - Verdriet

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.