Culturele Raad Papendrecht zoekt Amateurmuzikanten

07 december 2017
Culturele Raad Papendrecht zoekt Amateurmuzikanten

PAPENDRECHT - Al een flink aantal jaar organiseert de St. Culturele Raad, in samenwerking met Rivas, koffieconcerten in zorgcentra "De Markt" en "De Waalburcht". Deze koffieconcerten zijn (zes maal per jaar) op zaterdagochtend en duren 45 minuten. Deze concerten worden bijgewoond door de bewoners van de zorgcentra en zijn verder vrij toegankelijk voor elke geïnteresseerde.

De concerten worden gegeven door overwegend Papendrechtse (amateur)muzikanten. Het aanbod v...arieert van een zangeres tot een jazzcombo.

Wij zoeken voor deze concerten nieuwe talenten. Ben jij of ken jij amateurmusici die het wel zien zitten om een kleinschalig optreden te verzorgen? Neem dan contact op met de ambtelijk secretaris van de St. Culturele Raad Papendrecht (w.vdhoeven@papendrecht.nl) en informeer naar de mogelijkheden.

Bron afbeelding: CRP.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.