Feestelijke opening Kinderboekenweek op Kindcentrum Prins Constantijn

02 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Feestelijke opening Kinderboekenweek op Kindcentrum Prins Constantijn

PAPENDRECHT - Op maandag 1 oktober werd de kinderboekenweek op een feestelijke manier geopend op Kindcentrum Prins Constantijn. Het thema van dit jaar is 'vriendschap'.

De kinderen keken naar een sketch van 2 grappige vriendjes, er werden gedichten voorgelezen door de kinderen en wij zongen en dansten met elkaar het kinderen voor kinderenlied 'Kom erbij!'. Er staan nog veel plezierige leesmomenten en leuke activiteiten rondom het thema gepland.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.