Sauna Papendrecht gaat de deuren sluiten

02 oktober 2018
Sauna Papendrecht gaat de deuren sluiten

PAPENDRECHT - Sauna Papendrecht aan de Douwes Dekkerlaan ziet zich helaas genoodzaakt om per 1 november 2018 de deuren te sluiten, aangezien er een conflict met de huidige verhuurder is en er geen oplossing in zicht is.

De huidige eigenaar, Willem Smit, heeft de sauna in 2013 overgenomen van de vorige eigenaar, maar kan de sauna met moeite rendabel houden. 

Willem legt uit: "Wij als team van Sauna Papendrecht hebben ons de afgelopen jaren keihard ingezet om alle zaken binnen de sauna volgens de huidige wet- en regelgeving weer op orde te brengen. Tevens hebben we hard gewerkt om de uitstraling van de sauna naar deze tijd te brengen.

De huur welke op dit moment wordt gevraagd kunnen wij met de huidige exploitatie opbrengsten helaas niet opbrengen. De toegangsprijs staat onder druk, waardoor wij het van de opbrengsten van onze horeca moeten hebben. We zijn een kleinschalige sauna waar de gast centraal staat en kunnen niet zoals andere ‘grote’ sauna’s stunten met de toegangsprijs.

Doordat er tot op heden nog geen overeenstemming is bereikt met de verhuurder (voormalig exploitant) over een nieuwe en lagere huurprijs en de onzekerheid die dit met zich mee brengt, heeft menig medewerker besloten om een baan elders te zoeken. Hierdoor zien wij ons genoodzaakt om per 1 november de sauna te sluiten".

Voor de gasten in oktober heeft de sauna nog de volgende aanbieding:
Toegangsprijs vanaf heden € 12,50 per persoon. De sauna kan per dag maximaal 115 gasten gelijktijdig verwelkomen, dus reserveren is aan te raden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.