Zelfgebouwde elektrische fiets, na achtervolging, in beslag genomen op het Oosteind

01 oktober 2018 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Op zondagochtend 30 september 2018, hadden agenten een achtervolging op de Ketelweg in Papendrecht. Zij zaten achter een zelfgebouwde elektrische fiets aan. Deze fiets behaalde een snelheid van 60 km/u.

De bestuurder werd staande gehouden op het Oosteind in Papendrecht. Agenten hebben respect voor het bouwen van zo’n fiets, maar helaas is dit niet toegestaan.

De fiets is in beslag genomen en de 38-jarige bestuurder uit Papendrecht heeft een bekeuring gekregen voor het niet opvolgen van het gegeven stopteken.

De fiets zou volgens de eigenaar snelheden kunnen behalen van 120 km/u.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.