Stille tocht is op zaterdag 29 september

27 september 2018
Stille tocht is op zaterdag 29 september

PAPENDRECHT - Zaterdag 29 september is er een stille tocht in Papendrecht om de slachtoffers te herdenken van het vreselijke drama dat afgelopen zaterdag in de Cremerstraat plaatsvond.

Burgemeester Aart-Jan Moerkerke zal om 15.30 uur kort spreken, waarna één minuut stilte wordt gehouden. Daarna vertrekt de stille tocht vanaf het plein bij de Bethlehemkerk. De tocht eindigt ook weer bij de Bethlehemkerk.

Deelnemers aan de stille tocht worden uitgenodigd diverse kleuren, losse bloemen mee te nemen. De bloemen kunnen worden neergelegd op een plek bij het beginpunt van de stille tocht, waardoor een kleurrijk hart ontstaat.

De organisatie adviseert om zoveel mogelijk lopend, met de fiets of openbaar vervoer te komen.

Praktische informatie:
Datum: zaterdag 29 september vanaf 15.30 uur
Locatie vertrek en einde stille tocht: Bethlehemkerk, Van der Palmstraat 1 te Papendrecht

Route:
Van der Palmstraat, Vondellaan, Staringlaan, P.C.Hooftlaan, Jacob Catslaan, Cremerstraat, Douwes Dekkerlaan en Busken Huetstraat. Deze straten en de straten eromheen zijn gedurende enkele uren slecht of niet bereikbaar. De gemeente plaatst borden om weggebruikers hierover te informeren. Omwonenden krijgen een brief van de gemeente.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u mailen naar communicatie@papendrecht.nl of bellen met het vijfcijferige telefoonnummer 14 078.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.