Bedrijventoertocht Ronald Verkeersopleidingen ging door het Groene Hart

24 september 2018
Bedrijventoertocht Ronald Verkeersopleidingen ging door het Groene Hart

PAPENDRECHT - De jaarlijkse toertocht van Ronald Verkeersopleidingen voor ondernemers voerde donderdag 20 september door het Groene Hart. De deelnemers werden getrakteerd op een zonnig tochtje.

‘We reden dit jaar met in totaal 25 deelnemers, waaronder ook dit jaar weer burgemeester Aart-Jan Moerkerke’, vertelt Ronald van Ee. ‘Vooraf is er altijd een lunch, daarna voerde de route langs onder meer Reeuwijk, Bodegraven, de Meije en Woerdense Verlaat. Bij terugkomst op onze nieuwe locatie in de Oostpolder stond er een lekker Grieks buffet klaar. Ook deze keer was het weer een geslaagde en gezellige dag.’

Ronald Verkeersopleidingen is eind juli verhuisd naar een nieuw pand aan de Vliedberg 1 in de  Oostpolder. Vrijdag 28 september wordt het pand officieel geopend. ‘Na meer dan tien 10 jaar in de oude brandweerkazerne’, besluit Ronald, ‘groeiden we uit ons jasje. Een mooi moment om ons werk voort te zetten op een hele nieuwe plek. Uiteraard is ook daar iedereen welkom voor lessen, cursussen en vragen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.