Eerste paal geslagen voor nieuwe pand Ronald Verkeersopleidingen op Land van Matena

08 januari 2018
Eerste paal geslagen voor nieuwe pand Ronald Verkeersopleidingen op Land van Matena

PAPENDRECHT - Ronald Verkeersopleidingen is het nieuwe jaar goed begonnen. Op maandag 8 januari werd de eerste paal geslagen voor zijn nieuwe pand op de bedrijvenlocatie Land van Matena.

Burgemeester Moerkerke en wethouder Koppenol van de gemeente Papendrecht verrichtten hierbij de officiële openingshandeling.

Ronald Verkeersopleidingen is door de huidige eigenaar Ronald van Ee in de jaren '80 opgericht als autorijschool vanuit een huiskamer in Papendrecht. Al snel werden naast de autorijlessen ook motorrijlessen aangeboden en werd de huiskamer ingeruild voor een bedrijfspand. In de jaren die daarop volgden werd het productportfolio uitgebreid met andere rijbewijscategorieën zoals E achter B en vrachtwagen. Ook biedt het bedrijf theoriecurssussen.

De ontwikkelingen die de verkeersschool in het begin van de 21e eeuw doormaakte zorgde ervoor dat het bedrijf uit zijn jasje groeide. Dit resulteerde in 2006 in een verhuizing van het Oude Veer naar de voormalige brandweerkazerne op de Eilandstraat. Ruim 10 jaar later is het bedrijf zo gegroeid, dat het tijd is geworden voor een verhuizing naar de nieuwe bedrijvenlocatie Land van Matena langs de A15. Het pand zal worden gebouwd door Aannemersbedrijf Stam uit Alblasserdam. Naar verwachting is de bouw eind mei 2018 gereed.

Voor meer informatie, zie www.ronald.nu

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.