Rijschool Ronald start met 2toDrive

04 november 2011
Rijschool Ronald start met 2toDrive

PAPENDRECHT - Vanaf 1 november 2011 doet Rijschool Ronald mee met 2toDrive. 2toDrive is een experiment, waarbij je al eerder je rijbewijs kunt halen. Met 2todrive begin je met rijlessen als je 16,5 jaar oud bent. Vervolgens mag je vanaf je 17e je rijexamen gaan halen. Als je geslaagd bent, mag je tot je 18e de weg al op, onder begeleiding. Je kiest zelf je begeleider. Ná je 18e mag je zonder verdere proef of test volledig zelfstandig de weg op. Verder mag je tot je 18e alleen in Nederland rijden.

Hoe kom je in aanmerking voor 2toDrive?

  • Je geboortedatum ligt na 1 november 1994, dit is namelijk de startdatum van het experiment.
  • Je bent 16,5 jaar oud.
  • Je voldoet verder aan alle medische e.d. eisen die ook bij een normaal rijbewijs gelden.

Wanneer men juist begeleider of coach worden, biedt Ronald de cursus "coach 2todrive" aan.

Inschrijven kan op alle werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 16.00 uur in het kantoor aan de Kazernestraat 1 of telefonisch via: 078 - 615 81 47 of via de website www.ronald.nu

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.