Proeverij van sport, cultuur en welzijn van zaterdag 29 september gaat niet door

24 september 2018
Proeverij van sport, cultuur en welzijn van zaterdag 29 september gaat niet door

PAPENDRECHT - Gelet op de dramatische gebeurtenis van afgelopen weekend heeft Sterk Papendrecht samen met de gemeente Papendrecht besloten om de Proeverij van sport, cultuur en welzijn van zaterdag 29 september tot nader order uit te stellen.

Pauline van der Kraan legt uit namens de organisatie:
"De gebeurtenis heeft ons diep geraakt, waardoor wij het niet passend vinden om de proeverij door te laten gaan.
Onze gedachten gaan dan ook uit naar familie en andere direct-betrokkenen. Wij hopen op uw begrip hiervoor".

Zowel in de hal van het gemeentehuis aan de Markt 22 en als in 'Bij Bosshardt' aan de Staringlaan 3 in Papendrecht is vandaag een condoleanceregister ingericht. Een ieder die dat wil, kan hier tijdens de openingstijden een blijk van medeleven achterlaten

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.