Opening parkeergarage overtoom

14 september 2009

PAPENDRECHT - Winkelend publiek kan vanaf woensdag 16 september 7.30 uur gebruik maken van parkeergarage Overtoom. Met de opening krijgt het centrum 134 nieuwe openbare parkeerplaatsen.

De garage is bereikbaar vanaf de Weteringsingel en de Overtoom. Van 7.30 tot 20.30 uur en op donderdag en vrijdag tot 21.30 uur is de Overtoom-garage toegankelijk met de auto. Na sluitingstijd kunnen geparkeerde auto’s worden opgehaald via de voetgangersingang bij de inrit aan de Overtoom.
Vanuit de parkeergarage kunnen voetgangers de winkels in de Overtoompassage bereiken, via de roltrap komen ze op de Brederodelaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.