Verplaatsing aaichie de Erwtenpeller

03 november 2003

PAPENDRECHT - 'Aaichie, de Ertepeller' wordt tijdelijk verplaatst. Het beeld op de hoek Veerdam / Weteringsingel verhuist dinsdag 11 november voor een periode van maximaal vijf jaar naar de Eilandstraat, naast de muziektent. De verplaatsing is noodzakelijk in verband met de werkzaamheden aan het centrum.

Het bestuur van de Stichting Dorpsbehoud (eigenaar van de muziektent) heeft met de nieuwe tijdelijke locatie ingestemd. Bij de plaatsing van het beeld waren destijds de volgende instellingen betrokken: de Vrijheren van Ertepellerwaard, Samenwerkende Industrieën Papendrecht en de sectie Beeldende Kunst van de Culturele Raad Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.