Getuigen gezocht, 48-jarige man mishandeld bij De Meent

20 september 2018
Getuigen gezocht, 48-jarige man mishandeld bij De Meent

PAPENDRECHT - Een gebroken neus, een gescheurde bovenlip en een tand uit de mond geslagen. Dat is het resultaat van een mishandeling die op zaterdagochtend 15 september op De Meent plaatsvond.

Een 48-jarige man uit Papendrecht werd het slachtoffer. De recherche zoekt de identiteit van de dader en roept de hulp van het publiek in.

Het slachtoffer was met zijn vrouw en een paar vrienden op de bewuste avond in Papendrecht gaan stappen. Rond 01.00 uur liepen ze een kroeg aan de Veerpromenade uit en kwamen in gesprek met een jongeman. Dit gesprek werd al snel wat grimmig, waarop het stel besloot weg te lopen. De jongeman liep hen achterna en er ontstond ruzie tussen hem en het slachtoffer waarbij over en weer klappen vielen.

Plotseling kwam een derde jongeman naar het ruziënde tweetal aanrennen en sloeg de Papendrechter hard in het gezicht, met de verwondingen tot gevolg.

De Politie is op zoek naar deze derde jongeman die zo plotseling opdook. Hij was in het donder gekleed, had een capuchon op en was licht getint.
Was u getuige van de mishandeling of weet u wie de dader is? Bel dan naar de politie in Papendrecht via 0900-8844 en vertel wat u weet. Blijft u liever anoniem? Bel dan naar Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.