Veel zwerfafval in het Vondelpark

09 augustus 2015
Veel zwerfafval in het Vondelpark

PAPENDRECHT - Zondagmorgen 9 augustus lag het Vondelpark bezaaid met zwerfafval, volgens wijkagent Patricia Hagenaar leek het wel een vuilnisbelt.

Het park lag bezaaid met afval terwijl er overal in het park vuilnisbakken staan. Naast het afval lagen er ook veel lege CO2 patronen, passanten dachten dat deze van een wapen afkomstig waren, maar deze worden onder andere gebruikt voor slagroombussen.

Vanuit de politie Papendrecht zal er de komende tijd (meer) toezicht zijn.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.