Netserve viert 10-jarig jubileum

21 juni 2007
Netserve viert 10-jarig jubileum

PAPENDRECHT - Op woensdag 20 juni heeft NetServe haar 10-jarig bestaan gevierd met een network-event in Hotel Ara in Zwijndrecht. Dit alles onder het motto: "Wie jarig is, trakteert!"

Zo'n 100 ondernemers uit Papendrecht en regio waren aanwezig en konden genieten van een informeel samenzijn, maar ook van een aantal workshops van partners van NetServe. 's Avonds werd er voor de genodigden ook een uitgebreid buffet geserveerd, dat uiteraard in de smaak viel.

Op de foto zijn de medewerkers te zien: Ard van den Berg, Corrine Leeuwis, Gauke Boelens, Ivar van Doorn, Jolanda van den Berg, Rene Verhagen (directeur), Stefan Wemmenhove en Wilbert Moen.

NetServe is een dienstverlener op ICT-gebied. Voor meer informatie, zie www.netserve.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.