Postcode Loterij verzorgt ontbijt voor 1237 inwoners uit de Wilgendonk

05 september 2018
Postcode Loterij verzorgt ontbijt voor 1237 inwoners uit de Wilgendonk

PAPENDRECHT - Goed nieuws voor 1237 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met wijkcode 3355 in Papendrecht. Zij hebben in de julitrekking een Fairtrade Ontbijtbox gewonnen met daarin een selectie van eerlijke en duurzame ontbijtproducten. De betreffende postcode valt in de wijk Wilgendonk.

De ontbijtbox bevat een selectie van producten met het Fairtrade keurmerk. Dit betekent dat deze producten onder goede omstandigheden zijn gemaakt en voor een eerlijke prijs zijn gekocht bij boerenorganisaties en plantages. Op die manier kunnen boeren en arbeiders zelf werken aan een betere toekomst.

Prijs afhalen
De winnaars krijgen een cadeaubon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs kunnen afhalen. Dit kan van zaterdag 8 september 2018 t/m zondag 23 september 2018 bij KARWEI een de Burgemeester Keijzerweg 24.

Wat zit er in die box?
De Fairtrade Ontbijtbox bevat: hagelslag, pindakaas, sinaasappelsap, aardbeienjam, ontbijtkoek, rijstwafels, muesli, een shopper bag, thee en koffie. De koffie is afkomstig van boeren die deelnemen aan de Climate Academy in Kenia, een trainingsprogramma waar boeren weerbaar worden gemaakt tegen klimaatverandering.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.