Start cursus ‘Maken en monteren van films’

30 augustus 2018
Start cursus ‘Maken en monteren van films’

PAPENDRECHT - Videoclub Papendrecht Fade-in'80 start 10 september 2018 weer een beginnerscursus  ‘Maken en monteren van films’.

Tijdens zeven lesavonden worden de basisprincipes behandeld zoals camera-instellingen, -bewegingen en -statieven, kadrering en compositie, licht en geluid, algemene kennis van computer en montageprogramma. Daarnaast wordt aandacht besteed aan titels, muziek en commentaar bij een film maken.

Ook maken de deelnemers tijdens de cursus kennis met het werk van de leden van de videoclub en worden nieuwe ontwikkeling besproken die er voor de amateurfilmer zijn.

Er wordt gewerkt in kleine groepjes. De cursussen, gegeven door ervaren filmers, vinden plaats op maandagavonden van 19.30 tot 22.00 uur in de kinderboerderij ‘De Papenhoeve’ aan de Admiraal de Ruyterweg  1a, in Papendrecht.

De kosten voor de basiscursus zijn 60 euro per persoon. Enige kennis van en ervaring met computers is noodzakelijk. 

Meer informatie is te vinden op www.videoclubpapendrecht.nl. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.