Na 348 dagen ontmoet Stichting ANDERS zijn partners in een ongedwongen sfeer

29 september 2016
Na 348 dagen ontmoet Stichting ANDERS zijn partners in een ongedwongen sfeer

PAPENDRECHT - Afgelopen dinsdag 27 september was een bijzondere avond voor Stichting ANDERS. De eerste partnerbijeenkomst vond plaats.

Één duidelijk doel
Op 15 oktober 2015 ging de handtekening onder de akte, nadat het een 6-tal weken eerder vanuit het bedrijf Zakenwijzer was opgestart en opgericht. Stichting ANDERS was een feit en ging van start met één duidelijk doel: De lokale ondernemerswereld met al hun passie en talent verbinden aan lokale noden en kwetsbare situaties dicht bij huis.

348 dagen
Afgelopen dinsdag stond de teller op 348 dagen. Een goed moment om alle bij ANDERS betrokken ondernemers (partners) uit te nodigen. Een avond om elkaar te ontmoeten, verslag uit te brengen, te luisteren naar inspirerende sprekers én om een feestje te vieren. Het werd een bijzondere avond met de ongeveer 80 aanwezigen. Gastheer was partner VandeGrijp in Papendrecht en de grote hal met al het metaal en machinegeweld de unieke locatie van de avond.

Voor het gehele verslag, klik hier.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.