Scootmobiel in brand in flat Zwanenbloemplein

11 augustus 2018
Scootmobiel in brand in flat Zwanenbloemplein

PAPENDRECHT - Op vrijdagavond 10 augustus omstreeks 23:45 uur werd de politie naar het Zwanenbloemplein gestuurd voor een gebouwbrand. Toen ze bij de flat aankwamen, zagen zij dat er in de entreehal een scootmobiel in brand stond.

De brand met de rookontwikkeling was zodanig dat de collega’s de direct omwonenden in de flat hebben geëvacueerd. Naar alle waarschijnlijkheid zijn de accu's van de scootmobiel ontploft.

De Brandweer Papendrecht heeft de scootmobiel geblust en het personeel van de Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid heeft een bewoner nagekeken, omdat die rook ingeademd had. De man hoefde niet voor verdere controle naar het ziekenhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.